Bob Arewedoing.


Arewedoing is the first CRM (Customer Relationship Management) running with Google Cloud. CRM is a business tool aimed at identifying and defining customers’ behaviour and tastes with the objective of improving the companies’ management and offer a product that suits the needs of their costumers. Arewedoing does so by organizing needs, automating and sincronizing the different business processes.

With the creation of Bob, a businessman, we wanted to explain from everyday situations and a bit of humor, the quality and confidence that Arewedoing gives to their costumers.

Project made in GMedia.


Bob Arewedoing.


Arewedoing és la primera eina de CRM (Customer Relationship Management) desenvolupada al núvol de Google. El CRM és una eina de negoci orientada a identificar i definir els gustos i patrons de comportaments dels clients amb l’objectiu que les empreses cuidin i millorin la seva relació amb ells per oferir un producte que s’adapti a les seves necesitats organitzant, automatitzant i sincronitzant els diferents processos de negoci.

Amb la creació d’en Bob, un empresari, volem apropar aquesta eina als seus usuaris, explicant a partir de situacions quotidianes i una mica d’humor, la tranquil·litat i confirança que dóna Arewedoing.

Projecte fet a GMedia.


© 2013 – 2020 Andrea Ribera.
All righs reserved.
hello@andrearibera.com